Soutěž #zeSPODu a Nakladatelství Portál o novou publikaci Dospělé děti emočně nezralých rodičů

#zeSPODu vyhlašuje ve spolupráci s Nakladatelstvím Portál soutěž o 3 výtisky knihy Dospělé děti emočně nezralých rodičů autorky Lindsay C. Gibson, která je klinickou psycholožkou. Pokud jste vyrostli s emočně nezralým, nedostupným nebo sebestředným rodičem, můžete v dospělosti pociťovat hněv, emoční osamělost, pocit zrady, úzkosti, deprese, obtíže v navazování vztahů. Je možné, že jste v dětství ve snaze sloužit potřebám rodičů ztratili kontakt se svým pravým já a přijali jste úlohu, kterou od vás vyžadovali. Autorka popisuje dva hlavní typy jedinců podle jejich reakce na dětství s emočně nezralými rodiči: externalizátory, kteří zodpovědnost za řešení svých záležitostí přenechávají ostatním, a internalizátory, kteří mají pocit, že práci na vztazích musejí odvést především oni sami. Ti druzí bývají citliví k potřebám ostatních a snaží se také s velkým nasazením pracovat na svém osobním růstu. Právě pro ně je určena tato kniha, v níž se dozví, jak se zbavit viny, která jim ve skutečnosti nenáleží, jak nalézt ztracený kontakt s vlastními potřebami a jak rozpoznat lidi, s nimiž se budou moci cítit sami sebou.

Více informací o knize najdete na této stránce.

V rámci soutěže stačí správně odpovědět na jednoduchou otázku, kterou najdete níže, a být vylosován.

PODMÍNKY SOUTĚŽE:

  • Na soutěžní otázku se odpovídá v rámci formuláře níže. Je pouze 1 správná odpověď.
  • Soutěž trvá do 24. března 2024. V týdnu od 25. března budou vylosováni 3 výherci, kdy každý obdrží 1 výtisk výše uvedené publikace.
  • Výherci budou kontaktováni e-mailem s žádostí o zaslání adresy a telefonního čísla, aby Portál, s.r.o. mohl publikace rozeslat.
  • Jména výherců budou zveřejněna na Facebookovém a Instagramovém profilu #zeSPODu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek